Rynker - rynkebehandling

Vi tilbyder rynkebehandling, hvor dine behov er i fokus.

Omkring 25 års alderen begynder de første forandringer at vise sig, idet øjenbrynene synker nedad, og omkring de 30 år har de fleste fået lidt overskud af hud på de øverste øjenlåg.

De følgende år uddybes furen mellem næsen og mundvigene, og ved 40 års alderen kan man ane de første panderynker og rynker omkring øjnene.
Når man runder de 50 år har øjnene mistet deres mandelform og virker mindre. Næsespidsen begynder at vende nedad, og nu begynder der at vise sig rynker omkring munden og på halsen.

Forandringerne skyldes ændringer i ansigtsskelettet og muskelfylden, omfordeling af fedtvævene, samt slaphed af bindevæv og hud.
Muligheden for at rette op og "skrue" tiden tilbage er mangfoldige og til trods for, at det i de nogle tilfælde er nødvendigt med en mindre eller større operation, er det også muligt - et stykke hen ad vejen - at vedligeholde resultatet med forskellige medicinske procedurer, hudplejeprodukter og eventuelle ændringer i livsstil. 

Idag har vi fokus på sund kost, vi træner vores krop, så vi føler os friske. Det er på ingen måde fordi vi ønsker evig ungdom, men vi ønsker at vores ansigt afspejler den "friskhed" vi føler indvendig. Hvis ansigtet mister fylde og får dybe furer - giver det et lidt trist og træt udtryk. Når man føler sig frisk indeni, er det rart at ens ansigt udtrykker det samme.

Rynkebehandling vinder større og større indpas, såvel internationalt som nationalt. Vi tilbyder dig effektiv og kosmetisk behandling i Vendsyssel - Nordjylland.

Behandlinger:

Oxygenlift Er huden blevet slap og rynket, som tegn på fugtmangel, er den store Oxygenlift den ultimative løsning. Se afsnittet om Oxygen lift.

Fire & Ice En Fire & Ice behandling er ligeledes særdeles effektiv til ensartning og opstramning af hud. Se afsnittet om Fire and Ice.

Biophore Peel Hvis der ønskes en dybere hudbehandling, kan der foretages en kemisk peeling, hvor dybere rynker, samt milde acnear kan fjernes. Se afsnittet Biophora Salicylic peel
 
Filler Rynker omkring munden - såkaldte "rygerynker" og dybere rynker i ansigtet, fx furer fra næse til mundvige, større og fyldige læber og højere kindben kan laves med "fillers". Se afsnittet om Filler.
  
Botox Vredesfure - furen mellem øjenbrynene, "kragetæer" omkring øjnene samt "bekymringsrynker" i panden, neutraliseres med injektion af Botox. Se afsnittet om Botox. Bekymringsrynken i panden kan også behandles med Filler.

Meso- needling tilfører huden hyaluronsyre - der findes naturligt i kroppen - og en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler, der alle hjælper med at reducere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens generelle tilstand og gør den fastere.

Når de første forandringer begynder at vise sig, er det som regel nok at foretage en grundig og regelmæssig hudpleje med gode produkter, hvor afrensningen er det primære, samt fugtpleje.Det er vigtigt at vælge hudpleje produkter, som har dokumentation for at kunne penetrere ned på celle niveau. Således at du sikrer dig at du og din hud får gavn af de produkter du bruger.  Her i klinikken( med baggrund i sygeplejen) gør vi meget ud af at sikre os at studier og dokumentation er i orden på de produkter vi sælger i butikken og anvender i klinikken.