Artikel om Beauty Zone

 

 

NYHED - Meso - needling terapi

En ny og innovativ teknik.

En overbygning til dermaroller behandling - denne behandling må kun udføres af læger og sygeplejersker.

NYHED HOS BEAUTY ZONE VENDSYSSEL - LASERBEHANDLING

FILM OM KAR SKLEROSERING

NYHED - Dermaroller

Som noget nyt kan vi nu tilbyde Dermaroller behandling.

Serum 8 Derma Roller er beregnet til behandling af rynker i ansigt, hals, decolléte, ar, grove porer, pigmentforstyrrelser, solskadet hud og strækmærker.

Læs mere om denne effektive behandling

NYHED - RevitaLash

Pris 695,-

Fantastisk effektiv!

RevitaLash stimulerer væksten, og du har mærkbart, synlige resultater efter 3-10 uger. Produktet er sammensat af en avanceret formel af harmløse kosmetiske ingredienser, der bidrager til både at forskønne og nære dine øjenvipper.
En lille mængde anvendes ovenover øjenvipperne, som når du påfører eyeliner, en gang om dagen, og efter 3-10 ugers brug er vipperne længere, tykkere og fyldigere.

Historien om RevitaLash® begyndte, da Dr. Brinkhoff ønskede at give sin kone Gayle en meget speciel gave, imens hun var ved at komme sig efter sin brystkræft. Intensiv kemoterapi behandlinger havde ødelagt Gayles engang så smukke øjenvipper, og havde efterladt dem sparsomme, knuste og skrøbelige.

Baseret på sine erfaringer som en øjenlæge i mere end 25 år, vidste Dr. Brinkhoff "en ting eller to" om øjne. Efter omfattende forskning med et team af dygtige kemikere havde Dr. Brinkhoff formuleret en øjenvippe ernæring, som efter kun et par uger, gav fornyet vitalitet til Gayles øjenvipper. Kimen blev lagt til RevitaLash, som i dag også omfatter andre produkter til at styrke hår.
Dr. Brinkhoff sørger i dag for, at nogle af selskabets indtægter doneres til gavn for brystkræft forskning.

 

Karskleroserings behandling

Få behandlingen nu og få smukke ben til sommer!

Vi kan nu også i Beauty Zone tilbyde Karskleroserings behandling. Det er behandling af de små blodsprængninger på benene, som mange kvinder kede af og skjuler om sommeren. Disse kan nu behandles enkelt og effektivt.

Mange mennesker vil med alderen opleve at blodkarrene med alderen bliver mere ydelige og fremtrædende. Udviklingen af karudvidelser på benene, er ofte arveligt etinget, men også stående arbejde, graviditeter og årebetændelse kan være medvirkende rsag. Sklerosering er en meget benyttet metode til at fjerne(usynliggøre) kæmmende blå karudvidelser på benene.

 

Ling i Alt for damerne