Velkommen til Beauty Zone Kosmetisk Klinik i Vendsyssel

Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes.

Klinikken indehaves af sygeplejerske Birte Krogh Jørgensen. Ansvarshavende læge er Dermatolog Peter Wendelboe.
Klinikken er af Sundhedsstyrelsen blevet registreret som behandlingssted, hvor speciallæge Peter Wendelboe med sygeplejerske Birte Krogh Jørgensen som medhjælp, udfører kosmetisk behandling.

Jeg prioriterer behandlinger som er mere givende, og som skiller sig ud fra almindelige ansigtsbehandlinger. Som sygeplejerske har jeg studeret markedet grundigt og valgt de behandlingsprincipper som er mest effektive og dokumenterede.

Dit ansigt er dit visitkort mod omverdenen. Det afspejler dit liv og dine følelser. Det er derfor vigtigt at du giver det den mest optimale pleje samt vælger de behandlinger som hjælper dig og dit ansigt på bedst mulig måde. Det er vigtigt at du vælger behandlinger og produkter, som har dokumentation for at kunne penetrere ned på celleniveau og gøre sin virkning.

Kosmetisk behandling er en tillids sag. Vi giver dig en professionel og kompetent vejledning og behandling. En grundig vejledning og afstemning af forventninger er meget vigtig inden behandlingen foretages. Kosmetisk behandling er yderst effektiv og kunsten er at skabe et resultat som er så naturligt som muligt.

Læs mere om FillerBotox og Karsklerosering under BEHANDLINGER.

Vi tilbyder den store Oxygen lift behandling fra Oxyenergi Paris. Stjernernes yndlingsbehandling. En behandling som giver et øjeblikkeligt boost og en usædvanlig glød til dit ansigt. Kan bruges både som her og nu behandling eller et kurforløb som anti-age behandling. Behandlingen har mange faser og er en helt igennem luksuriøs oplevelse på halvanden time.

Læs mere under oxygenlift

Vi har ligeledes specialiseret os i det amerikanske mærke IS Clinical, der hører til kategorien cosmeceutical, dvs. hudplejeprodukter som ligger i grænselandet mellem det kosmetiske og det farmaceutiske. Alt er baseret på videnskab og testet med studier, de aktive indgredienser er hentet fra medicinalverdenen. Herfra tilbyder vi behandlinger samt en aktiv hudplejeserie. Tyra Banks, Halle Berry, Beyonce og Oprah Winfrey er blandt dem som altid bruger IS Clinical. Læs mere under Fire & Ice eller på www.noscomed.dk.
En kombination af de to ovenstående behandlingsprincipper giver en synergistisk effekt og et fantastisk resultat.
Vi tilbyder også farve og retning af bryn og vipper.

Din tryghed

Beauty Zone er registreret hos Sundhedsstyrelsen. Det giver dig sikkerhed for, at vi lever op til alle lovkrav. Du får grundig vejledning og information ved gratis konsultation hos sygeplejerske og/eller special læge. Det er kun læger og sygeplejesker, der behandler dig. Vi anvender den sikreste og nyeste teknologi fra Syneron, der er verdens førende producent af laserudstyr.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Beauty Zone - altid et skridt foran!

Sygeplejerske Birte Krogh Jørgensen