Ultherapy

Ultherapy er vores nyeste behandlingsform. Ved hjælp af ultralyd løftes underhuden og huden strammes op.

Ultherapy er en ultralydsbehandling, som kan revolutionere de behandlingsprincipper, som vi kender i dag.

Behandlingen involverer ikke kirurgi. Huden bliver ikke påvirket eller gennembrudt. Kun det væv, som ultralyden er fokuseret på, bliver behandlet.

Med den nye teknik, har vi mulighed for, at give huden i ansigtet og på halsen et løft, som tåler sammenligning med en kirurgisk ansigtsløftning..

I modsætning til laser, radiofrekvens og andre teknologier går Ultherapy uden om hudoveroverfladen og kan tilføre energi i en optimal dybde, ved en optimal temperatur og med nøjagtig præcision, som opnås ved anvendelsen af ultralydsbilleder, hvor behandlerne kan se de vævslag, de behandler, så det sikres, at energien tilføres sikkert og til de steder, hvor det er mest fordelagtigt.

Dette indebærer, at man kan se de strukturer under huden, som man ønsker at behandle, samtidigt med at man udfører behandlingen

Ultralyds energien aktiverer kroppens naturlige respons ved at stimulere dannelsen af frisk, nyt kollagen samt styrke det svage kollagen.

Det er videnskabeligt bevist at Ultherapy stimulerer kollagen produktionen.

Ultherapy behandlingen er - som den eneste ikke – invasive behandling , FDA  godkendt i USA  til at løfte huden på halsen, under hagen og på øjenbrynene. 

Da effekten af den fokuserede ultralyd afgives til de samme strukturer, som behandles ved ansigtsløftning (platysma og SMAS’en) opnås der et løft af huden. 

Denne regenerative proces kan ses efter 2-3 måneder og den vil fortsætte op til et år. Den kan ses ved at huden bliver mere spændstig, får bedre fylde og generelt ser forynget ud.

Fordelene ved Ultherapy er, at det ikke giver ar, som efter et kirurgisk indgreb. Du skal ikke i fuld narkose og du skal ikke sygemeldes. Du kan gå på arbejde dagen efter behandlingen. Du kan sagtens få behandling selvom din hud er solbrun. Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder.

Før behandlingen.

Inden behandlingen vil du få en konsultation, hvor behandlingen planlægges. Du kan med fordel tage noget smertestillende 30-60 minutter inden din behandling, eksempelvis panodil og Ibuprofen.

Behandlingen

Inden behandlingen optegner man de områder, som ønskes behandlet. Der tages foto fra flere vinkler. Huden påføres et tyndt lag ultralydsgel. Herefter starter man skanningen og sikrer sig, at man kan se de nøjagtige vævslag, som man ønsker at behandle. Så starter behandlingen som foregår i punktvise energiafladninger dybt i huden. Et løft af kæbelinjen og underansigtet vil typisk tage ca. 1 time. Den foregår ved at der afsættes energi  i 21 punkter på en 2,5 cm lang linje. Herefter flyttes ultralydshovedet ca. 3 millimeter hvorefter processen gentages.

 Efter behandlingen

Ultherapy sender ultralydsbølger ned i huden, uden at påvirke overfladen af din hud, derfor vil man typisk ikke være mærket af behandlingen efterfølgende, og du vil kunne gå direkte ud og fortsætte dine hverdagsgøremål. For at minimere hævelse vil det være en god idé, at holde sig fra sauna og meget varme bade i 1-2 dage. Du vil direkte efter din behandling kunne bruge make-up og pleje din hud som vanligt.

Bivirkninger 

Behandlingen er ikke helt smertefri og opleves typisk som en prikkende varme i huden. Mulige bivirkninger kan være: ømhed og rødme i op til nogle timer og/eller let hævelse i op til et par dage efter behandlingen. Særlig følsomhed ved berøring i det behandlede område er muligt i dage til uger efter proceduren. Der er derudover risiko for mere sjældne bivirkninger, så som små blå mærker eller forbigående nedsat følelse ved berøring..

Kan man behandles flere gange med Ultherapy?

Ja det kan man godt, men det anbefales at afvente 6-12 måneder før næste behandling på samme område foretages. Der er mange som starter med eks. behandling af øjne/brynløft, bliver så glade for resultatet og senere vælger eks. behandling af kæbelinje.

Ultherapy priser

Forundersøgelse: Gratis

Øjne/brynløft: 8500 kr.

Hals: 8500 kr.

Pande: 5000 kr                    

Nedre ansigt/kæbeløft: 12.000 kr.

Nedre ansigt/kæbelinje og brynløft: 17.000 kr.

Nedre ansigt/kæbelinje og hals: 17.000 kr.

Nedre ansigt/kæbelinje , brynløft og hals: 24.000kr

Deculte: 6000 kr.

Før og efter