Naturlig hudforyngelse

En skinbooster behandling er en filler behandling, men det er ikke en decideret rynke behandling. Den forbedre hudens elasticitet og fasthed, samt giver en masse fugt, udglatter fine linjer og mindsker rødme i huden. Alt i alt forbedrer den huden kvalitet og den får simpelthen din hud til at stråle. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker

Behandlingen består af tre behandlinger med ca 4 ugers interval.
I modsætning til rynkebehandling er skinbooster en proces, hvor hudkvaliteten gradvist bygges op. Resultatet begynder først at indtræffe efter 2- 3 behandling. Men det giver virkelig flotte resultater.

Skinbooster består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre. Dette injiceres i meget små doser under huden. Her tiltrækker den vand og giver et langvarig og dyb hydrering indefra. Endvidere bliver hudens elasticitet og struktur forbedret. Hyaluronsyre er et naturligt stof, som spiller en vigtig rolle i hudens kvalitet.Det er et naturligt stof allerede der allrede er til stede i din hud. Her har den bl.a. til opgave at tilføre huden fugt. 

Skin Boostere opfylder behovet for mange yngre patienter, der ikke ønsker volumen, men i stedet ønsker en glattere og mere ensartet hud samt en forbedret hudkvalitet. Belotero Revive er dog også velegnet til den mere modne hud, som ønsker forbedring af elasticiteten og fastheden i huden samt udglatning af fine og overfladiske linjer i ansigtet.

I Beauty Zone er vi meget begejstret for denne behandlingsmetode. Den giver virkelig flotte resulater. Du kan se det som en gave til dig og din hud!