Naturlig hudforyngelse

Med tiden forringes hudens egenskaber, det er uundgåeligt. Vores livsstil, vaner, vores gener, ja selv vejret er faktorer som påvirker hudens tistand.
En skinbooster behandling er ikke en decideret rynke behandling. Mere en forbedring af din hudkvalitet. Du får noget af din spændstighed og elasticitet tilbage i huden.

Behandlingen består af tre behandlinger med ca 4 ugers interval.
I modsætning til rynkebehandling er Restylane skinboosters en proces, hvor hudkvaliteten gradvist bygges op. Resultatet begynder først at indtræffe efter 2- 3 behandling. Men det giver virkelig flotte resultater.
Restylane ® skinboosters er en unik behandling, der virker dybt i hud for at forbedre hudens kvalitet g give en naturlig glød.
Hyaluronsyre er et naturligt stof, som spiller en vigtig rolle i hudens kvalitet.
Det er et naturligt stof allerede der allrede er til stede i din hud. Her har den bl.a. til opgave at tilføre huden fugt.

Hvordan det virker

Restylane skinboosters består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre. Dette injiceres i meget små doser under huden. Her tiltrækker den vand og giver et langvarig og dyb hydrering indefra. Endvidere bliver hudens elasticitet og struktur forbedret.

I Beauty Zone er vi meget begejstret for denne behandlingsmetode. Den giver virkelig flotte resulater. Du kan se det som en gave til dig og din hud!