NYHED - Meso - needling terapi

En ny og innovativ teknik.

En videreudvikling af Dermaroller behandlingen - denne behandling må kun udføres af læger og sygeplejersker.

Hudforyngelse - uden injektioner

Så er Meso- needling terapi måske noget for dig ?

Meso - needling er en ganske ny behandlingsform i Danmark, der gør det muligt at forbedre din huds tilstand, helt uden brug af kirurgi. Behandlingen med Meso- needling tilfører huden hyaluronsyre - der findes naturligt i kroppen - og en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler, der alle hjælper med at reducere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens generelle tilstand og gør den fastere. Huden tilføres en steril væske NCTF135ha som indeholder den værdifulde hyaleronsyre + 53 nærende vitaminer, aminosyrer og mineraler, der alle er særdeles vigtige, for at huden kan kompensere for aldersrelaterede tab.

Meso - needling behandlingen stimulerer og øger produktionen af collagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, og udover at tilføre elasticitet og fasthed, giver den også huden et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage. Allerede efter første behandling vil du kunne se en forbedring af hudens glød og hydrering, og efter 3 behandlinger er linierne mindsket og den slappe hud omformet og forbedret. Dit ansigt vil både se friskere og yngre ud.

Hos Beauty Zone er vi glade for Meso - needling og for at kunne tilbyde denne revolutionerende behandling - og vi ser Meso needling som et godt valg for dig, der ønsker at bekæmpe hudens aldringstegn, men ikke føler dig klar til ikke-permanente fillers eller kirurgiske indgreb. Meso - needling er også fantastisk kombination med Restylane eller Botox behandlinger.

Full-face anti-aging behandling med Meso - needling af hudens overflade giver fugt, opstramning og glød til tør og træt hud.

I denne Meso - needling behandling er der skruet op for mængden af hyaluronsyre, vitaminer og mineraler til dig der ønsker reduktion af rygerynker, mørke rander under øjnene eller et soft face-lift uden kniv.

Til dig der endvidere ønsker reduktion af grove porer eller acne ar.

Meso - needling behandlinger

Før behandlingen

Du bør møde uden make-up.

Før behandlingen tages der digitale billeder til dokumentation af de områder der ønskes behandlet.

Billederne bliver gemt forsvarligt og offentliggøres ikke.

Herefter afvaskes ansigtet. Du får en bedøvende creme på huden, denne skal virke i 30 minutter.

Herefter afsprittes huden og behandlingen starter. Den sterile NCTF væske påføres huden og sluses ned i huden ved hjælp af små micro huller. Der laves ca 125.000 små micro punkturer på hele ansigtet. Selve behandlingen af et helt ansigt varer ca 15 - 20 minutter.

Hvem kan modtage behandlingen?

Det kan alle, for igennem de sidste 30 år har Filorga udviklet og kommercialiseret anti-aging mesoterapi løsninger der er CE-mærket, hvilket attesterer til deres sikkerhed og kvalitet. Indtil videre er mere end 1,5 millioner patienter på verdensplan blevet behandlet med NCTF, hvilket sikrer en unik indsigt i produkterne.

Gør det ondt?

De fleste oplever behandlingen så godt som smertefri. Der kan opstå milde smerter i forbindelse med behandling. Du tilbydes en overfladebedøvelse i form af "pain block creme" for at minimere gener.

Kan man gå på job bagefter?

Nej - efter behandlingen er huden rød og blussende og må ikke påføres make up. Huden lades urørt i 2 timer efter behandlingen. Rødmen vil forsvinde (30 minutter til 12 timer afhængigt af hudens sensitivitet). Du kan sagtens gå på arbejde dagen efter behandlingen.

Hvornår kan jeg se resultater?

Fra den første behandling med Meso needling vil du se en forbedring af hudens glød og hydrering.

Dit ansigt vil både se friskere og yngre ud. Derefter vil hudens tæthed og hudtone progressivt forbedres. Efter 3 behandlinger er den slappe hud omformet og forbedret. I tidens løb giver Meso - needling terapi en ægte forbedring af hudens tekstur, træthed og glød.

Er der nogen som ikke kan behandles?

Der er kontraindikationer i forbindelse med hyaluronsyre. De vedrører personer med: autoimmune sygdomme, allergi eller hypersensitivtet over for hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, problemer med infektioner eller inflammation på behandlingsstedet, samt gravide eller personer der ammer. Ved din første konsultation vil din behandler forhøre sig omkring din nuværende
medicinske og kosmetiske situation og dermed anbefale en løsning der er tilpasset dine behov.

Kan Meso needling kombineres med andre kosmetiske behandlinger?

Selvfølgelig kan det lade sig gøre, og det vil kun forbedre dine resultater. På grund af en perfekt biokompatibilitet kan Meso needling både udføres uafhængigt og i forbindelse med andre kosmetiske behandlinger som f.eks. peeling, Restylane og Botox, samt laserbehandlinger. En sådan kombineret terapi forstærker effekten af de forskellige behandlinger for et langt mere synligt og længerevarende resultat.