OXYGENLIFT BEHANDLING:

En helt igennem luksuriøs behandling. En behandling uden brug af nåle eller kemikalier. Grundelementet er ilt. Behandlingen har mange faser og varer 1 time og 30 minutter. Behandlingen inkluderer bl.a en grundig afrensning med let ansigtsmassage, microdermabrasion som er finslibning af huden med krystalpulver, opstrammende serum som sluses ind i huden ved hjælp af oxygen, c-vitamin spray, mesotherapi (elektromagnetiske bølger), fugtgivende/opstrammende masker, kulde, varme, plejende og nærende cremer.

Resultatet kan ses med det samme, som et øjeblikkeligt løft og boost til huden, som intensiveres ved gentagne behandlinger. Ansigtet får ny glød og spændstighed, rynker udglattes og pigmentforandringer formindskes.
Leder du efter årsagen til de amerikanske skuespilleres fantastiske udstråling på en Oscar - uddelingsaften har du svaret her. Rigtig mange af dem sværger nemlig til Oxyenergi Paris behandlinger. Det samme gælder en lang række kendte danskere som Sanne Salamonsen, Mille Dinnesen( Nynne), Maibritt Wingsøe, Susanne Storm, Sonja Oppenhagen m.fl.

Behandlingerne kan bruges enkeltstående før en stor fest, eller bare som en lækker og samtidig effektiv ansigtsbehandling. Som anti age behandling anbefaler vi et kur forløb på 5 behandlinger eller kombinationsbehandling med Fire and Ice behandlinger.

Skuespiller Susanne Storm har fået Oxygenbehandling hos Beauty Zone og udtaler:

"Oxygenlift er en fantastisk behandling. Som skuespiller rejser jeg en del, og er derfor glad for, at jeg nu hos Beauty Zone by Jackie O kan få oxygen lift behandlinger, når jeg er i Jylland. Allerede efter første gang ser huden yngre og mere vital ud - helt uden brug af kirurgi eller kemikalier. Huden får en helt anden glans og glød, det er en meget synlig behandling. Efter bare en gang er de større linjer formindsket betydeligt. Sådan oplever jeg det i hvert fald! Hos Jackie O får jeg en professionel behandling i en dejlig og hyggelig atmosfære. Kombinationen af fashion og beauty går fint hånd i hånd."