Ling - signature facial

Hollywoods foretrukne ansigtsbehandling er nu også nået til DK. Behandlingen får
din hud til at ånde og gløde intensivt. Ved hjælp af helt særlige peelingteknikker og med Lings specielle serumer, får du en helt igennem unik oplevelse.

Med fans i New York, som Cameron Diaz, Gisele Bunchen, Uma Thurman, Alexander Wang m.fl. kan du nu glæde dig over, at stifte bekendtskab med Ling's fantastiske skønhedsunivers i Skandinavien.

LING Signature ansigtsbehandling - varighed 1 time 50 min.

Ling er et nyt hudplejemærke i DK, som er udviklet af den kendte skønhedsguru Ling Chan som er bosat i New York. LING ansigtsbehandling tilbydes kun på få klinikker i DK. Vi er stolte af at kunne tilbyde denne
Denne ansigtsbehandling er foretrukket af Hollywoods A-liste og Runway modellerne pga. din huds følelse af endelig at kunne trække vejret igen.
En langvarig og meget grundig ansigtsbehandling. Behandlingen varer 1 time og 45 minutter. Behandlingen tilpasses den enkeltes hud og evt hudproblemer.

Denne behandling indeholder den meget eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, altså tre peelinger, som helt enkelt omfatter følgende:
Glycolsyre peeling til det øverste hudlag,
Papaya enzym peel som løsner op for de underliggende urenheder og dermed gør klar til en meget grundig dybderens af alle dine porer, så der igen kan komme ilt ned til de dybere hudlag og du vil få en mere jævn teint.
En syre-fri Rescue Skin Peel fjerner det sidste snavs fra dine porer efter dybderensen og som sætter gang i cellefornyelsen, herefter desinficerende Herbal Clay Clairfying Mask lukker porerne igen.

En lindrende og fugtgivende specialblandet Ginseng Moisture Mask afhjælper inflammation og beroliger huden. Masken masseres ind i huden med specielle kølende Jade sten.
Afsluttes med en indslusning af specialserummer ved hjælp af højteknologisk højfrekvens - med elektromagnetiske bølger - som passer til netop din hudtype.

Til slut indsluses en lækker Oxygen & Multivitamin creme ved hjælp af  ilt- så denne trænger dybere ned i huden.

Efterfølgende har du en strålende og ensartet hud - som igen kan ånde og optage næringsstoffer. En helt igennem luksus behandling!