Fire & Ice

IS CLINICAL GENERELT
IS Clinical Innovative skincare er en Amerikansk ejet revolutionerende cosmeceutical virksomhed.
 De er banebrydende indenfor hudpleje. De har sammensat et unikt team af læger og farmakologer, der sammen er ansvarlig for nogle af de største fremskridt der er gjort indenfor hudpleje. IS Clinical er stor samarbejdspartner med sygehusafdelinger i ind og udland. Helt unikt er der lavet kliniske studier/dokumentation på alle indholdsstoffer i hudplejeserien.

IS Clinical er blandt verdens mest avancerede hudplejesystemer. De har produkter som skaber resultater der ikke har været mulige at opnå før med hjemmebehandlingsprodukter. Det er dokumenteret at IS Clinicals produkter kan penetrere ned og virke på celleniveau. Alle serummer er uden tilsætningsstoffer - naturlige botaniske.
I lande udenfor Skandinavien er produkterne kun tilgængelige for plastikkirurger og dermatologer, mens det herhjemme er muligt at sælge de aktive produkter og behandlinger på udvalgte klinikker.
Effektive behandlinger og produkter som er virksomme på eks.
Acne, Rynker og fine linjer, Hyperpigmentering, Tørhed, Solskader, Store porer, Strækmærker og ar, Rosacea. Læse mere under PRODUKTER.


FIRE AND ICE BEHANDLING:
En specialudviklet fugtsyre behandling af huden baseret på sukkerrørsekstrakt. Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybde rense huden samt reducerer fine linjer og rynker. Fremmer fornyelsen af celler.
Giver en forfinet hud med mindre porer. Behandlingen er ligeledes velegnet til akne. Ud over to professionelle behandlingsmasker afsluttes behandlingen med lækre serummer og virksomme cremer.
Behandlingen kan bruges enkeltstående eller som et kur forløb med tre behandlinger med 14 dages interval.

FIRE & ICE BEHANDLING
  Fire and Ice ansigtsbehandling (kun klinikbrug)
Fire and Ice behandlingen fra IS CLINICAL er en eksklusiv klinisk behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Se resultat allerede efter første behandling.

Behandlingen er specielt velegnet til:         
• Reducering af fine linjer og rynker for en mere ensartet, og glat overflade i huden.
• Fremmer cellefornyelsen
• Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud
• Hyperpigmentering / solskader
• Rosacea
• Reducering af åbne porer
• Forbedring af uren hud / Akne

Intensive resurfacing masque:

En effektivt virkende terapeutisk maske, som er klinisk formuleret med Glykolsyre, Mælkesyre, Citronsyre, Æblesyre, Retinol, Vitamin B3 samt effektive antioxidanter såsom Grøn Te ekstrakt.
 
Rejuvenating masque:
En kølende, beroligende og intenst fugtgivende maske indeholdende Hyaluronsyre (naturlig fugtbinder i huden), Aloe Vera,  Japansk Grøn te ekstrakt, Lakrids, Vindruekerne - og Rosmarin ekstrakt.

KOMBINATIONSBEHANDLING FIRE AND ICE OG OXYGEN:
Den ultimative løsning for dig der vil din hud det allerbedste og som virkelig ønsker reduktion af fine linjer og rynker.

Ved at kombinerer de to behandlingsregimer opnås en synergistisk effekt og et fantastisk resultat. Vi anbefaler et kur forløb på 5-6 behandlinger, skiftevis Fire and Ice og Oxygen med 1 uges interval mellem hver behandling.