Ultherapy

Ultherapy er vores nyeste behandlingsform. Ved hjælp af ultralyd løftes underhuden og huden strammes op. Ultherapy er en ultralydsbehandling, som kan revolutionere de behandlingsprincipper, som vi kender i dag. Læs mere

BEHANDLINGER

Vores behandlinger samt produkter er velegnet til såvel kvinder som mænd. Du finder vores klinik i Frederikshavn Vendsyssel Nordjylland.

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, der giver naturlige, æstetiske og harmoniske resultater. Vi forøger din glæde ved dit udseende ved anti-aging behandlinger.  I klinikken udfører vi kun behandlinger, der giver et naturligt udseende med udgangspunkt i dine egne unikke træk.

Ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder særdeles effektive ansigtsbehandlinger, hvor du både kan se og mærke en forskel på din hud.

Behandlingerne tilpasses den enkelte hudproblemer/hudtype. Læs mere om Fire & Ice, Oxygenlift, Ling.

Kosmetiske behandlinger

Rynkebehandlinger med Filler og Botox / Azzelure. Fjernelse af karsprængninger med laser og mikrosklerosering.

Det er en stor tillidssag og det føles som et stort skridt første gang du skal have foretaget en kosmetisk behandling. Vi tilbyder GRATIS konsultation før din behandling, her får du grundig vejledning og information om dine behandlingsmuligheder.

Læs mere under Filler, Botox, Kar Sklerosering, Laser hårfjerning, Laser solskader

Øvrige behandlinger

Det giver dig en smuk og naturlig glød inden fest eller bare for at give dig velvære. Farven tilpasses din naturlige teint. Læs mere om Spray Tan

Farvning af bryn og vipper - giver dit ansigt mere udtryk, farven vælges udfra din hårfarve og stil.